06-44696444 of 06-14873521
info@dierenvoedselbankmaarssen.nl

Podcast Zaterdag Live: Stichting Dierenvoedselbank Maarssen

Podcast Zaterdag Live: Stichting Dierenvoedselbank Maarssen

Marie Louise Bosscher van Stichting Dierenvoedselbank Maarssen vertelt in deze podcast met RTV Stichtse Vecht over de dierenvoedselbank. Ze legt uit voor wie de dierenvoedselbank is bedoeld en op welke manier zij de mensen en hun huisdieren kunnen helpen. Ondanks de naam Maarssen, die misschien anders doet vermoeden, kunnen alle inwoners uit Stichtse Vecht voor wie dat nodig is, gebruik maken van de dierenvoedselbank. In de podcast wordt vermeld hoe u informatie kunt vinden.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze website maakt gebruik van functionele cookies. Deze worden alleen gebruikt ter verbetering van de website. Uiteraard houden ook wij ons netjes aan de Europese AVG regels. Wanneer je bebruik maakt van deze website, ga je akkoord met ons privacybeleid.   Meer info