06-14873521 of 06-31328236
info@dierenvoedselbankmaarssen.nl

Dierenvoedselbank Maarssen luidt noodklok: ‘groot tekort aan kattenvoedsel’

Dierenvoedselbank Maarssen luidt noodklok: ‘groot tekort aan kattenvoedsel’

Voedsel

Maarssen – De dierenvoedselbank in Maarssen heeft grote behoefte aan voedsel voor katten. Er is te weinig om alle katteneigenaren, die gebruikmaken van de Dierenvoedselbank Maarssen, van genoeg eten voor de katten te voorzien. Daarom doet de dierenvoedselbank een noodoproep: ‘Alle hulp is welkom’

De opslag van Dierenvoedselbank Maarssen staat er leeg bij. Nog maar een paar blikjes en dan is de voorraad voor katten op. “We verdelen de zakjes, zodat iedereen wat krijgt. Maar we kunnen niet iedereen helpen. En dat is pijnlijk,” zegt Angelique Holweg van de Dierenvoedselbank in Maarssen. 

Lees het volledige bericht op RTV Stichtse Vecht

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze website maakt gebruik van functionele cookies. Deze worden alleen gebruikt ter verbetering van de website. Uiteraard houden ook wij ons netjes aan de Europese AVG regels. Wanneer je bebruik maakt van deze website, ga je akkoord met ons privacybeleid.   Meer info